Μετρητής

Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

Μια ανατριχιαστική έκθεση

Μια ανατριχιαστική έκθεση, σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος Ομπάμα, με τον ομόλογό του Μεντμέντεβ, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση από τον Αμερικανό Πρόεδρο της εξόντωσης του Μπιν Λάντεν, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι και έγινε αναφορά στο ονομαζόμενο σχέδιο "εξίσωση της Αβύσσου", για το αν πρέπει να εφαρμοσθεί τώρα και όχι αργότερα.
Η "Εξίσωση της Αποκάλυψης" αναφέρεται στην έκθεση που έχει συνταχθεί από μια από τις πλέον μυστικοπαθείς και...... αινιγματικές γυναίκες στους κύκλους των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών , την Audrey Tomason, η οποία είναι η διευθύντρια του Ομπάμα στον τομέα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Η εν λόγω κυρία έχει προτείνει στην άκρως πλέον εμπιστευτική αναφορά της το εξής ανατριχιαστικό. Ότι ο κόσμος μας θα γινόταν πιο ανθρώπινος εάν προηγουμένως υποστεί μια "προγραμματισμένη και ελεγχόμενη γενοκτονία" παρά να αφεθεί στο σύνολό του στην άβυσσο του χάους που έχει αρχίσει πλέον να εισέρχεται..!!!
Σύμφωνα με την έκθεση της Tomason, o βιώσιμος πληθυσμός τού πλανήτη μας είναι περίπου στο 1.5 δισεκατομμύριο, και όχι στα 7 που πλησιάζουμε ήδη. Επίσης θεωρεί ότι ο πληθυσμός της γης έχει διογκωθεί τεχνητά τα 100 τελευταία χρόνια και βασίζεται σε μια μη βιώσιμη οικονομία, που έχει κυριότερο χαρακτηριστικό τα καύσιμα και την κάθε λογής ενέργεια. Εάν αυτός ο πληθυσμός συνεχίζει να αυξάνεται το ίδιο ανεξέλεγκτα, τότε θα έχουμε εξαφάνιση κάθε μορφής ζωή και όχι μόνο των ανθρώπινων όντων.
Η βασική ιδέα της έκθεσης είναι ότι η ζωή των ανθρώπων έχει πλέον συνδεθεί άρρηκτα με το πετρέλαιο το οποίο δεν είναι μόνο το καύσιμο που όλοι γνωρίζουμε αλλά η χρήση του σε κάθε είδους προϊόντα ακόμα και στη γεωργία, τα φυτοφάρμακα, τα λιπάσματα, κλπ.. Η κατοχή λοιπόν και υπεράσπιση από τα κράτη των αποθεμάτων του αργού πετρελαίου, οδηγεί ταχύτατα σε πολέμους (πολλοί από τους οποίους έχουν αρχίσει) αλλά σε κλίμακα που δεν θα έχει ξαναγνωρίσει η ανθρωπότητα. Και αυτό γιατί τα κράτη ήδη αναζητούν νέα αποθέματα πετρελαίου για να σταματήσουν την οικονομική τους καταστροφή...(βλέπε Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία πώς όρμησαν να κατασπαράξουν την Λιβύη).
Η Τomason προσθέτει μεταξύ των άλλων, ότι μαζί με την διατροφική και ενεργειακή κρίση θα καταρρεύσει και κάθε νομισματικό και οικονομικό σύστημα. Και πηγαίνοντας ακόμη παραπέρα λέει ότι μετά την μέγιστη ανάπτυξη των ΗΠΑ λόγω πετρελαίου , ή οικονομία της χώρας είναι πλέον απλώς τεχνητά φουσκωμένη, τυπώνοντας πληθωριστικό χρήμα μετά την αποσύνδεση του δολαρίου από τον χρυσό το 1972. Το γεγονός και μόνο ότι τα παγκόσμιο εθνικό προϊόν είναι 55 τρισεκατομμύρια, και το παγκόσμιο χρέος προς εκκαθάριση περίπου 2.000 τρισεκατομμύρια !!!!, φτάνει για να καταλάβει κάποιος τον οικονομικό όλεθρο που παραμονεύει.
Η Tomason υποστηρίζει ότι οι λαοί που λόγω της οικονομικής κατάρρευσης θα υποχρεωθούν να αρκεστούν στα "απολύτως απαραίτητα", θα γίνουν λαοί επικίνδυνοι και ανεξέλεγκτοι!
Σαν συμπέρασμα η Audrey Tomason λέει ότι εφόσον η κατάρρευση του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε είναι αναπόφευκτη, θα πρέπει οι ηγεσίες του κόσμου να εξετάσουν άμεσα την δυνατότητα μιας ελεγχόμενης γενοκτονίας και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε επίπεδα που θα μπορεί να επιβιώσει σύμφωνα με τους διαθέσιμους φυσικούς πόρους.

Σε επίπεδο πράξης το ανατριχιαστικό σενάριο της Tomason, προτείνει μια περιορισμένη πυρηνική σύγκρουση , σε μεγάλα αστικά κέντρα αλλά με περιορισμένες επιπτώσεις ακτινοβολίας, κατόπιν χρήση βιολογικών όπλων τα οποία θα χρεωθούν στους τρομοκράτες, και τέλος μαζική μετανάστευση πληθυσμών σε πιο "κατάλληλο περιβάλλον διαβίωσης"
Φυσικά η Tomason. δεν παραλείπει να αναφέρει ότι πριν από την έναρξη της παραπάνω "διαδικασίας" θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για αυτούς που "αξίζει να προστατευθούν " και σίγουρα να επιζήσουν, δηλαδή την παγκόσμια ελίτ.!!

Το πιο απαισιόδοξο είναι ότι η παγκόσμια ελίτ έχει αρχίσει να αποδέχεται αυτό το σενάριο σαν την πλέον ενδεδειγμένη λύση για την διαιώνιση του απειλούμενου είδους της.!!



http://iokh.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: