Μετρητής

Τρίτη, Ιουνίου 01, 2010

Περί Εβραίων

Ήθελα πριν τρεις μήνες να καταχωρήσω
ένα κείμενο αντισημιτικό.
Δεν το έπραξα και προσπάθησα να επαληθεύσω
όλες τις βλασφημίες εναντίον του «πολύπαθου» αυτού λαού.

Τα ολοκαυτώματα με έβρισκαν πάντα αντίθετο.

Σιχαινόμουν πάντα τις περιουσίες,
γιατί ήξερα πώς αποκτιόνταν.
Σιχαινόμουν και τους περιούσιους λαούς,
γιατί αυτοί είχαν μόνο στόχο την περιουσία.

Συχώρεσα τους Εβραίους που σταύρωσαν τον Ιησού.
Μύθος εβραϊκός ήταν…
Συχώρεσα και τον Αδόλφο για τη «γενοκτονία» του.
Ημιτελής γενοκτονία μέσα στη διασπορά…

Σήμερα προσπαθώ να μη συγχωρήσω
αυτά τα λυσσαλέα όντα,
που κατακρεουργούν «ακτιβιστές».
Είναι χειρότερα απ’ τον Άννα και τον Καϊάφα.

Εβραίοι,
δεν είμαι Πόντιος Πιλάτος
ώστε να νίψω τας χείρας μου.

Υ.Γ.
Περιμένω κάποιον απ’ τους γνωστούς μου Εβραίους να μιλήσει.
Αν δε μιλήσει θα επαληθεύσει τον ολοκαυτωματά Αδόλφο!

Πατριωτικό Μέτωπο

Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή:
6979112273
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 30 Μαΐου 2010


Στις 15 Ιουνίου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου, εγκαθίσταται στο Υπουρ.Οικονομικών ο «Πρωθυπουργεύων» της χώρας μας, υπάλληλος του Δ.Ν.Τ. Με τον «ενθρονισμό» του, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της συγκρότησης και τυπικά, «κατοχικής κυβέρνησης» στη χώρα μας.
Η Πατρίδα και ο Λαός μας, ξαναζούν το δράμα της 27ης Απριλίου του 1941, όταν οι Γερμανοί Ναζί, κατέλαβαν την Αθήνα, με ένα διαφορετικό φυσικά πρόσωπο. Το οποίο είναι απεχθέστερο της κατοχής της χώρας μας από τους Ναζί, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους:
1. Ο λαός μας εξαπατήθηκε από τους σημερινούς «σοσιαλιστές» κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ. Σε καμιά τους προεκλογική τοποθέτηση, δεν αναφέρθηκαν σε τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν έλαβαν δηλαδή, κανενός τύπου εντολή να εκχωρήσουν κανένα από τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους Νόμους, σε ξένα κέντρα εξουσίας, όπως το ΔΝΤ και η Τρόικα.
2. Η νέα «κυβέρνηση» των υπαλλήλων του ΔΝΤ, δεν έχει καμία απολύτως νομιμοποίηση. Πρόκειται για ένα σαφές συνταγματικό πραξικόπημα που καταστρατηγεί την βασικότερη όλων των αρχών του Ελληνικού Συντάγματος, που είναι η «Εθνική Κυριαρχία».
3. Η παράδοση της εκλεγμένης από τον ελληνικό λαό κυβέρνησης της χώρας, καλής ή κακής, στα χέρια μη εκλεγμένων υπαλλήλων του ΔΝΤ και μάλιστα ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, μόνο με τη διορισμένη από τους Ναζί κυβέρνηση Τσολάκογλου, μπορεί να συγκριθεί. Με μια μέγιστη όμως διαφορά: Η κυβέρνηση Τσολάκογλου επιβλήθηκε μετά από την ηρωική αντίσταση και κρουνούς αίματος του ελληνικού λαού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε παράδοση της κυβέρνησης της Πατρίδας μας, μέσα από τον ύπουλο μηχανισμό προπαγάνδας που έστησε το σημερινό μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του, συνεχίζοντας ανερυθρίαστα μέχρι σήμερα να εξαπατά τον Λαό μας.
4. Στην περίπτωση του διορισμού από τους Ναζί της κατοχικής κυβέρνησης Τσολάκογλου, έχουμε την συνολική περιφρόνησή της, ακόμη και από το υπερσυντηρητικό πολιτικό σύστημα της εποχής εκείνης. Το σημερινό πολιτικό σύστημα, είτε συντάσ-σεται με την επιλογή αυτή, (ΓΑΠ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ), είτε το αντιμετωπίζει «χαλαρά» (Ν.Δ.-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ), είτε το βλέπει ως μια ευκαιρία για «δικαίωση της πολιτικής του και παραγωγής ψηφοφόρων» (Κ.Κ.Ε.).
5. Τον Απρίλιο του 1941 ο Ελληνικός Λαός, ήδη σχεδίαζε την αντίστασή του κατά της κατοχής της χώρας. Σήμερα, παρακολουθεί άναυδος – τουλάχιστον ακόμη – τα τεκταινόμενα. Βλέποντας παράλληλα μπροστά του ένα βαθύ τούνελ, στο οποίο τον καλούν να προχωρήσει και γνωρίζοντας την ίδια ώρα ότι έτσι θα σακατέψει και την όποια πιθανότητα να ξαναστηθεί η χώρα στα πόδια της, για πολλές ίσως δεκαετίες.

Η Πατρίδα και ο Λαός μας, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα τρομακτικό αδιέξοδο. Ο Ελληνικός Λαός, αργά η γρήγορα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Και όσο πιο γρήγορα πάρει την απόφασή του να αντισταθεί, τόσα περισσότερα θα περισώσει από την σχεδιαζόμενη εκποίηση της προσωπικής αλλά και εθνικής του περιουσίας. Πνευματικής και υλικής.
Η 15η Ιουνίου, θα είναι ημέρα σημαδιακή απ’ ότι φαίνεται. Την ημέρα που εγκαθίσταται στην Πρωτεύουσα η κατοχική κυβέρνηση και ο κατοχικός πρωθυπουργός, ανοίγει τις πόρτες του το Στέκι των Πατριωτών στο Κέντρο της Αθήνας (Αρμοδίου 14). Η ανάγκη συσπείρωσης σε ένα ενιαίο Μέτωπο και ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑΣ όλων των Ελλήνων, είναι πασιφανής και δεν επιδέχεται αναβολές. Και το Πατριωτικό Μέτωπο, δηλώνει ΠΑΡΟΝ.

Η απάτη της δήθεν χρεοκοπίας της χώρας αποδεικνύεται πλέον και με στοιχεία!

Στον πίνακα που βλέπετε ανωτέρω, εμφανίζονται τα ποσά τα οποία θα δανείσουν στην Ελλάδα οι διάφορες χώρες της ευρωζώνης. Θα μπορούσε κάποιος να διερωτηθεί πως είναι δυνατόν η Πορτογαλία και η Ισπανία, χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως εμείς, να μας δανείζουν χρήματα.
Η απάντηση είναι απλή, όμως είναι ταυτόχρονα ένα μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Ένα μαχαίρι που κάρφωσε ύπουλα και εκ προμελέτης ο σημερινός πρωθυπουργός, έχοντας ως συνεργούς την σιωπή και απόκρυψη της αλήθειας, από δημοσιογράφους και Μ.Μ.Ε. με πουλημένη συνείδηση και νοικιασμένη γραφίδα.
Προσέξτε λοιπόν: η Ισπανία δανείστηκε την περασμένη Πέμπτη 2,345 δις ¤, με επιτόκιο 3,532% και θα μας δανείσει σε λίγες μέρες με επιτόκιο 5%. Δηλαδή η επιχείρηση « σώστε την Ελλάδα» θα αποβεί για την Ισπανία επικερδής αφού θα της προσπορίσει κέρδη με επιτόκιο 1,5%.
Τούτο σημαίνει ότι από την σωτηρία της Ελλάδος η Ισπανία θα βγει κερδισμένη με 150 εκατομμύρια ¤ σε μικρό χρονικό διάστημα.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει για την Πορτογαλία. Εκεί όμως που η «σωτηρία της Ελλάδος» προσλαμβάνει διαστάσεις σκανδάλου, αν όχι κομπίνας, είναι τα κέρδη της Γαλλίας και της Γερμανίας που δανείζονται με 1,5% και μας δανείζουν με 5%.


Περιθώριο κέρδους 3,5% σε ποσό 41 δις ¤, δηλαδή όφελος 1,440 δις ¤. Γίνεται λοιπόν αμέσως αντιληπτό γιατί η κυβέρνηση, ενώ είχε την δυνατότητα να δανειστεί μέχρι και τον Ιανουάριο, με επιτόκιο γύρω στο 2% δεν το έπραξε.
ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΣ να καταφύγει στον περίφημο «μηχανισμό στήριξης» για τον οποίον υπερηφανεύεται ο πρωθυπουργός.
Μόνο που στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μηχανισμό στήριξης, αλλά για κερδοφόρα επιχείρηση της ευρωζώνης σε βάρος της Ελλάδος.
Επίσης έτσι εξηγείται με τον πιο σαφή μάλιστα τρόπο,
η συμπεριφορά του κ. Παπανδρέου να γυρίζει από χώρα σε χώρα, από τηλεόραση σε τηλεόραση και να διαλαλεί πως θα χρεωκοπήσουμε αν δεν δανειστούμε χρήματα.
Λογική και απολύτως φυσιολογική συνέπεια η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδος από τους διάφορους οίκους αξιολόγησης και η εκτίναξη των επιτοκίων δανεισμού και των spreads σε δυσθεώρητα ύψη. Δυστυχώς αυτή είναι η ΜΟΝΗ αλήθεια για την υπόθεση της δήθεν παρά λίγο πτώχευσης της χώρας μας. Οι κομπίνες της SIEMENS και του χρηματιστηρίου ωχριούν μπροστά της. Πρόκειται για την μεγαλύτερη διακρατική απάτη που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί.
Οι Έλληνες καλούνται να κρίνουν και θα αποφασίσουν (σύντομα μάλιστα) αν τους αξίζει τέτοια προσβολή.