Μετρητής

Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

"ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΑΓΑΜΕ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟΜΑΝΤΕΛΗΔΩΝ", ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΕΝ ΜΕΣΩ 87 ΚΛΑΝΙΩΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΛΗΣΤΗΣ!!!!!

Σύσσωμος ο λαός των διορισμένων ΤσουκατοΜαντέληδων, πήγε (πριν τους φορτηγατζήδες) στο πορνοβούλιο των λήσταρχων της πράσινης λαχανίδας και συνεόρτασε με τον γκαγκάγκστερ και αρχινονό Πάγκαλο, για την ηρωική επέτειο των συνφαγωμένων ληστευμάτων της ληστοσυμμορίας.

Δυστυχώς ο αρχιΓΚΑΓΚΑΣ Τζέφρι, έκανε ποδήλατο στη Γουόλ Στριτ και αδυνάτισε να παραστεί. Ήταν όμως παρών ο Σαραγκούσης και η λοιπή ηγεσία του ΚΙΣ.

Η κίνηση του σαπιοκοιλιά Πάγκαλου προκάλεσε σύγχυση και μέγα ερεθισμό στην Παπαρήγα, η οποία βλέποντας όλον τον λαό των ΤσουκατοΜαντέληδων να χαίρεται και να γλεντοκοπά τα συνφαγωμένα, έπαθε το σύνηθες μπλακάουτ της και περιμένει να τη φωτίσει ο Γκορμπατσώφλης, για να καταλάβει η κούτρα της, ποιοι είναι τέλος πάντων οι ληστευθέντες.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Για όνομα του Θεού…Μέχρι κι ο Θεός αγανάκτησε με την ανθρώπινη πλεονεξία, την ασυδοσία και την περιβαλλοντική καταστροφή:


- Αυτό το αναθεματισμένο είδος που κυριάρχησε, για τον πλανήτη Γη αποτελεί πλέον μεγάλη απειλή. Πρέπει να εξαφανιστεί!...

Στέλνει τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ να φέρουν κοντά του τρεις ηγέτες αυτού του μικρού πλανήτη που με τόση στοργή έφτιαξε, κι εκείνοι οι αχάριστοι κοντεύουν να τον αφανίσουν. Τον πρόεδρο Ομπάμα, τον Φιντέλ Κάστρο -τον ζωντανό θρύλο των σοσιαλιστικών επαναστάσεων-, και τον Γιώργο Παπανδρέου.

- ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα ψέματα! τους λέει ο Ύψιστος και γυαλίζει το μάτι του. Σας έδωσα μια ευκαιρία τότε, με τον κατακλυσμό του Νώε και δεν την εκτιμήσατε. Τώρα πια είναι αργά... Σ' ένα μήνα θα καταστρέψω τη Γη! Αποφάσισα ότι το ανθρώπινο είδος είναι επικίνδυνο και πρέπει να εξαφανιστεί. Κι ύστερα θα ξαναρχίσει πάλι με αρμονία η ζωή απ' την αρχή. Γυρίστε πίσω και ενημερώστε τους ανθρώπους για την απόφασή μου αυτή.
Έντρομοι οι ηγέτες επιστρέφουν απ' τον Παράδεισο στη Γη.

- Αμερικανικέ λαέ!, αναφωνεί δακρυσμένος στο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρόεδρος Ομπάμα. Έχω ένα καλό νέο κι ένα κακό. Το καλό νέο είναι πως αποδείχτηκε ότι υπάρχει Θεός. Το κακό νέο είναι ότι σ' έναν μήνα από τώρα θα μας καταστρέψει... Μετανοώ για όλα και προσεύχομαι να συγχωρέσει κάποτε τις ψυχές μας. Θα τα ξαναπούμε στην Κόλαση...

- Σύντροφοι και συντρόφισσες! μουρμουρίζει με δυσκολία απ' το κρεβάτι του φευγιού του ο Φιντέλ Κάστρο: Έχω δύο κακά νέα να σας πω. Πρώτον, ότι δυστυχώς υπάρχει Θεός. Αυτό ανατρέπει όλη τη φιλοσοφία της ζωής μου. Τον είδα με τα μάτια μου και συνειδητοποίησα πως μόνο Εκείνος μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Οι ανθρώπινες επαναστάσεις μας ήταν μάταιες. Το χειρότερο κακό όμως είναι πως ο Θεός τιμωρώντας όλους μας για όσα κάναμε σ' αυτόν τον πλανήτη, αποφάσισε τον επόμενο μήνα να μας καταστρέψει.

- Ελληνίδες, Έλληνες! λέει με στόμφο στο διάγγελμά του ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω δύο πολύ καλά νέα. Πρώτον: υπάρχει Θεός! Τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Δεύτερο και σπουδαιότερο: όπως μου ανακοίνωσε στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχα μαζί του σε έναν μήνα θα έρθει ο ίδιος και θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο μου!...