Μετρητής

Σάββατο, Απριλίου 16, 2011

Ανοιχτή έκκληση στον Χάρρυ Κλυνν...15 Απρ 2011

Από ανώνυμο.


Η χώρα μετά τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργεύοντα Γιώργου Παπανδρέου, μεταβάλλεται σε χώρο, προς πώληση, ενοικίαση, υπενοικίαση, κανείς δεν ξέρει… Πάντως, η Ελλάδα αλλάζει και ο τέταρτος δρόμος που διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου μας στέλνει κατ’ ευθείαν σε τριτοκοσμική κατάσταση, αφού πλέον παρακαλάμε ανοιχτά οποιαδήποτε πολυεθνική να έρθει να αγοράσει, για να μην… πτωχεύσουμε!!!

Αγαπητέ κύριε Βασίλη Τριανταφυλλίδη, σεβόμενος το πρόσωπό σας και απευθυνόμενος προς το πολιτικό ον που έχει αποδείξει πως αγαπά την πατρίδα και τους ανθρώπους της, θεωρώ πως πρέπει να κινηθείτε άμεσα και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον να περάσετε σε ένα πανεθνικό κάλεσμα σωτηρίας της πατρίδας από τους πατριδοκάπηλους και τους λοιπούς ξενόφερτους που ξεπουλάνε την πατρώα γη σαν να πρόκειται για οικογενειακή τους κληρονομιά.

Τολμώ να σας ζητήσω να παρέμβετε ως πολιτική οντότητα και να καλέσετε όλους μας, ενώνοντάς μας, απέναντι στον ορατό πλέον δυνάστη μας. Είμαι απολύτως βέβαιος πως γνωρίζετε ανθρώπους που πρόθυμα θα σας συνοδεύσουν στον καλό και υπέρ της πατρίδας αγώνα.

Κάντε το τώρα, κάντε το άμεσα. Κάντε το εσείς, επειδή εμείς, μόνοι μας δεν μπορούμε. Μην γίνετε ηγέτης (αν δεν το θέλετε), αλλά γίνετε μπροστάρης… για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε ένα τέρμα στην κατοχή της χώρας.

Η μοίρα φαίνεται πως παίζει παράξενα παιχνίδια, αφού ένας αγαπητός σε όλους κωμικός είναι πολύ σοβαρότερος στις τοποθετήσεις του από το τσίρκο των θλιβερών πολιτικών που μας κυβερνούν…

Περιμένουμε όλοι μας να κάνετε το βήμα εμπρός…

Υ.Γ. δικό μου.

Έλα να διώξεις και κάτι Λαζόπουλους που μας αποκοιμίζουν κάθε Τρίτη.

Ο Νονός...