Μετρητής

Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2010

Πρόχειρη καταχώρηση…

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Την ώρα που ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης συνυπέγραψε μαζί με άλλους 99 Ευρωπαίους δημάρχους την κοινή διακήρυξη των πόλεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στο πλαίσιο της Διάσκεψης της Κοπεγχάγης, έδινε παράλληλα εντολή στους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου του να ρίχνουν ανακυκλώσιμα και «συμβατικά» σκουπίδια στο ίδιο απορριμματοφόρο.
Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που αποδεικνύουν πως οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων ξεφορτώνουν μπλε και πράσινους κάδους στο ίδιο όχημα, στέλνοντας το πολυδάπανο πρόγραμμα ανακύκλωσης στον… κάλαθο των αχρήστων ή καλύτερα στη χωματερή! Όμως, δεν πρόκειται για δικό τους σφάλμα, καθώς, όπως παραδέχεται ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Δημόπουλος, υπεύθυνος του τομέα καθαρισμού της πόλης, «προφανώς και το πρόγραμμα ανακύκλωσης ανεστάλη. Λόγω της απεργίας που είχε προηγηθεί, είχαν μαζευτεί σωροί σκουπιδιών και για πέντε ημέρες το σταματήσαμε».
Από την άλλη, οι συνδικαλιστές έχουν αντίθετη άποψη και αποκαλύπτουν πως το πρόγραμμα ανακύκλωσης ποτέ δεν εφαρμόστηκε, μια και έγινε «για καθαρά επικοινωνιακούς σκοπούς».

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!!!

Υ.Γ. δικό μου.
Οι συνδικαλιστές ψεύδονται.
Η ανακύκλωση έγινε μόνο για την κονόμα.
Ψάξτε στην πόλη μας να βρείτε την απάντηση.
Ψάξτε να βρείτε πού πηγαίνουν τα ανακυκλoύμενα…