Μετρητής

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

Απάντηση στο άρθρο του Κρανιώτη


από το Σπύρο Αλεβίζο

Απαξάπαντες για το Αλέξη κόπτεσθε, τις πταίη, διά τίνα λόγον ; το καημένο το παλικάρι ;

Στην δημοτική τώρα για να με καταλάβεις καλά, εσύ και οι όμοιοί σου .Όταν ήσουν 16 ετών είχες επιλέξει την τακτική να πετάς μπουκάλια στα περιπολικά και να βρίζεις χυδαία τους νεκρούς κάθε αστυνομικού πού είχες απέναντί σου; πρόσεχε καλά τι σου γράφω παλιοταραμά καπακούπα!

Σε είχαν αποβάλει από πέντε σχολεία επειδή ήσουν αλητάμπουρας με το Α Κεφαλαίο όπως ο Γρηγορόπουλος;

Aυτός που μας φιλοξενεί διετέλεσε επί 10ετίες γνήσιος αριστερός και πραγματικός Δημοκράτης ,όμως ουδέποτε έπεσε σε τόσο χαμηλό σημείο να προσβάλει δηλαδή άμεσα και βάναυσα την οικογένεια οποιουδήποτε αστυνομικού άνευ λόγου και αιτίας και να προκαλεί χυδαία και ασύστολα όπως ο Γρηγορόπουλος.

Όλοι μας περάσαμε από την ηλικία της εφηβείας, μας έτρωγε το αίμα μας όμως δεν ξεπεράσαμε τα όρια, ούτε σπάσαμε ,ούτε κάψαμε ξένες περιουσίες, είτε ξεφτιλίσαμε τους ανθρώπους που επί 24ώρου βάσεως μοχθούν για την ασφάλειά μας ,μη μας κλέψουν ,μη μας απειλήσουν, μην ενοχλήσουν την οικιακή μας γαλήνη, .....Όταν λάβει χώρα κάτι από τα ανωτέρω πού απευθύνεσαι;.. στην Αστυνομία απευθύνεσαι, είναι η μόνη υπηρεσία που απευθύνεσαι.....διαβάζεις ταραμά?

Θα σε πάω Κε Κρανιώτη εκεί πού δεν θέλεις να πας ,να δεις και την άλλη όχθη.

Ο Κορκονέας είναι Μανιάτης-Σπαρτιάτης (αποσκίερη Μάνη) ξέρεις τι σημαίνει αυτό ? Γαλουχημένος με βάση το τρίπτυχο Πατρίς, Θρησκεία, οικογένεια, έχεις υπόψη σου τι σημαίνει αυτό κοντόφθαλμε μικροαστέ; Oτι δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του, ένας κοινός αστυνομικός, ίσωςαρόλο τον εξευτελισμό πού υπέστη, να έβαζε την ουρά στα σκέλια και να έφευγε ....όχι όμως ο Σπαρτιάτης, ο Σπαρτιάτης λειτουργεί όπως ο Αξιωματικός των SS ...ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ! ...δεν υπάρχει ελαφρυντικό της ηλικίας για τον Σπαρτιάτη ! Ο κάθε 16αρης και 16αρα διαθέτουν μυαλό ξυράφι, όμως ο συγκεκριμένος δεν το χρησιμοποίησε!

Ο Αλέξης δεν σεβόταν τίποτα και κανέναν. Ο Αλέξης καλυπτόμενος πίσω από άλλα 30 φρεσκογαμημένα κολοπαίδια, μπάχαλα, νόμισε ότι είναι εις θέσιν να καταλύσει τους πάντες και τα πάντα. Αυτό έκανε και στα σχολεία, γιατί να μην το κάνει και στους μπάτσους;

Όμως έπεσε έξω, έκανε λάθος εκτίμηση των πραγματικών περιστατικών, όπως λέμε στην γλώσσα μας, ξέρεις τι σκέφθηκε; Οι μπάτσοι είναι κότες τι θα μου κάνουν ,θα μου κλάσουν τα αρχίδια ,μπορώ να λέω ότι γουστάρω, να βρίζω , να πετάω μπουκάλια, πέτρες να τους κάνω ξεφτίλα, στα μάτια των φίλων μου, να γίνω ο ήρωας της παράστασης και αυτοί θα φύγουν σαν βρεγμένες γάτες, θα φτάσω στα όρια θα βρίσω τον νεκρό πατέρα του, θα βρίσω την μάνα του, την αδελφή του, (ΞΥΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ στου τσοπάνη την μαγκούρα) οι μπάτσοι αυτοί είναι 2 εμείς είμαστε 32!!!

Σκέφτεσαι τον συναισθηματικό φόρτο του Μανιάτη-Αστυνομικού εκείνη την ώρα; Σίγουρα όχι ,αλλιώς δεν θα έγραφες αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραψες !

Σου εξηγώ για να μαθαίνεις Κε Κρανιώτη διότι βλέπεις τα πράγματα όπως σου αρέσει να τα βλέπεις και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα.

Όταν σκοτώσανε τον ΣΑΒΒΑ Νεκτάριο με 23 σφαίρες (οι άλλοι κολοπαιδαράδες, που δεν έχουν δουλέψει ούτε ένα λεπτό στην μίζερη ζωή τους) δεν βγήκανε να τα κάψουν όλα (Τράπεζες, ιατρεία, φούρνους ,τα πάντα κάψανε ,η μισή πόλη εισήχθη στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα ,τα ξέρεις αυτά ή μήπως κάνεις ότι δεν τα ξέρεις, )όπως με τον Γρηγορόπουλο, αλλά πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων και των ΜΜΑ-(Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης).

Όλοι υποκριτικά δήλωσαν, '΄"καταδικάζουμε το γεγονός.΄ --τρεις λέξεις --,τόσο αξίζει η ζωή ενός αστυνομικού ,το έχω δει πολλές φορές αυτό το έργο . Ο Νεκτάριος ΣΑΒΒΑΣ δεν ήταν άνθρωπος ,ήταν μπάτσος και καλά να πάθει....ένας μπάτσος λιγότερος...έτσι είπατε όλοι σας .....στην ψυχή σου την διεφθαρμένη μιλάω και το ξέρεις καλά...είμαι μάλιστα έτοιμος να σου ρίξω τόσο αισχρό υβρεολόγιο που να μην ξέρεις που να κρυφτείς, που θέλεις να παραστήσεις ήρωα ένα απόβρασμα τελευταίας υποστάθμης.

Μετάλλιο έπρεπε να πάρει ο Κορκονέας και όχι ισόβιες.........

Υ.Γ. δικό μου.

Ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου, φίλε Σπύρο…