Μετρητής

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Όταν η πολιτική αποκτηνώνεται...

...τότε χοντραίνουν τα πράγματα.

Αλιεύοντας στο internet…

Γιώργος Τσέκος
21-01-2010

Προς τον κ. Κων/νο Βολιώτη,
Κοινοποίηση σε λοιπά μέλη Ε.Γ., Οργανώσεις μέλη

Κ. Βολιώτη,
Σε απάντηση της από 20-1-2010 επιστολής σας προς την ΕΓ του ΠΑΝΔΟΙΚΟ:
Η παραίτησή σας από ταμίας της ΕΓ είναι το λιγότερο που έπρεπε από καιρό να είχατε πράξει, για να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία τουλάχιστον του ταμείου, η δυσλειτουργία του οποίου είναι αποδεδειγμένα αποκλειστική σας ευθύνη.
Σας υπενθυμίζω – αν και εκ περισσού – ότι δεν νοείται παράδοση ταμείου, χρημάτων και επιταγών σε πρόσωπο εκτός ΕΓ, στην οποία είχατε την ευκαιρία να παραδώσετε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μας στην Αλεξ/πολης, παρόντος και του κ. Πάρη Φούντα, πλην όμως αποφασίσατε - για προσωπικούς σας λόγους, που βεβαίως δεν μας αφορούν και δεν μας ενδιαφέρουν κιόλας - να μην το κάνετε, αλλά αντιθέτως προτιμήσατε να εγκαταλείψετε – σε μια ακόμη προσπάθεια θλιβερού εντυπωσιασμού - χρήματα και επιταγές στα χέρια της κ. Καπνουτζή, παρακάμπτοντας αναρμόδια, αυθαίρετα και παράνομα τον αρμόδιο παραλήπτη.
Επί της ουσίας έχετε υπόψη σας ότι: :
Α) Εξακολουθείτε να θεωρείστε και να είστε υπεύθυνος ταμείου έως ότου παραδώσετε ενώπιον της ΕΓ το ταμείο και τα χρήματα .
Β) Καμία επιταγή που έληξε ενόσω ήταν στην κατοχή σας και στην ευθύνη σας, δεν θα παραληφθεί από την ΕΓ, η οποία ΕΓ δεν πρόκειται να «χρεωθεί» τη δική σας ολιγωρία για τη νομότυπη είσπραξή της.
Γ) Ταυτόχρονα με την παράδοση του ταμείου, και προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του στο μέλλον, θα οριστούν εκ νέου από την ΕΓ δύο μέλη της ως υπεύθυνα ταμείου, τα οποία στη συνέχεια θα υπογράψουν το νέο πληρεξούσιο ανάληψης χρημάτων από την Τράπεζα. Ενδέχεται να παρίσταται συμβολαιογράφος κατά τη διαδικασία, ώστε το πληρεξούσιο να υπογραφεί πάραυτα, προς αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων και ταλαιπωριών, και ενδεχόμενων αποπροσανατολισμών κατά τη μετάβαση στο γραφείο του συμβολαιογράφου.
Δ) Όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΓ για την οποία θα ενημερωθείτε έγκαιρα, ώστε να προβάλλετε τις συνήθεις ενστάσεις σας.
-0-
Συντονιστής της Ε.Γ.
Τσέκος Γιώργος

Υ.Γ. δικό μου.

Τι στο διάβολο συμβαίνει με τον οικολόγο της πόλης μας;

Συνεχώς με τα ταμεία ασχολείται;

Διαβάστε και το ντόπιο blog: Voliotaki.blogspot.com

Θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα για το μέγιστο οικολόγο της πόλης μας.

Δεν είναι δικό μου...

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό". Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση. Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτι του Χριστοφοράκου. Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί. Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα; Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά"; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα Χ.Ν.Π. 23/09/10 - 8:55:09 πμ Σελίς 1 εκ Σελίδων 3
μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους κανόνες διατροφής. Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της Ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα; Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε "όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο. Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα. Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κομματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόπιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς Χ.Ν.Π. 23/09/10 - 8:55:09 πμ Σελίς 2 εκ Σελίδων 3
διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν. Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Θυμηθείτε το, κάνουν μια νέα μορφή γενοκτονίας και το ξέρουν πάρα πολύ καλά.... Μη γίνεσαι ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ Χ.Ν.Π. 23/09/10