Μετρητής

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ…

Σε μια εποχή που οι προσλήψεις σε όλο το δημόσιο τομέα έχουν παγώσει και κόβονται, επιδόματα, μισθοί και συντάξεις, η Βουλή προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού, προκαλώντας για άλλη μία φορά το δημόσιο αίσθημα. Με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, ζητά να προσληφθούν 18 στενογράφοι ως μόνιμοι υπάλληλοι, με όλα τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής, μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ.

Ο κ. Πετσάλνικος επικαλείται έλλειψη προσωπικού αν και συνολικά οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου ξεπερνούν τους 1.200 και πολλοί από αυτούς υποαπασχολούνται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί οι υπάλληλοι λαμβάνουν 16 μισθούς, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει και οι πληροφορίες πως κόμματα, αντιπρόεδροι της βουλής, πρώην πρόεδροι του Κοινοβουλίου και πρώην πρωθυπουργοί έχουν κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων, που ξεπερνούν τους 50.

Και όλα αυτά σε μια εποχή που οι πολίτες βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά και υποφέρει από τους φόρους που καλείται να πληρώσει για τη συντήρηση του Δημοσίου.

Όλη αυτή η προκλητική στάση από το σώμα της Βουλής έρχεται μετά τις αποκαλύψεις που προκάλεσαν σάλο στο πανελλήνιο ότι κάθε χρόνο οι υπάλληλοι της Βουλής εξακολουθούν να παίρνουν στην τσέπη τους 16 μισθούς ετησίως.

Την ώρα που χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι “βάζουν πλάτη” για τη σωτηρία της χώρας με περικοπές μισθών, επιδομάτων ακόμα και συντάξεων, κάποιοι και συγκεκριμένα οι υπάλληλοι της Βουλής - που τώρα θέλουν να τους αυξήσουν με νέες προσλήψεις - εξακολουθούν να απολαμβάνουν όχι απλά ολόκληρους τους μισθούς τους, αλλά απολαμβάνουν και τον 14ο μισθό, τον 15ο μισθό, αλλά και σε τέτοια συγκυρία και τον 16ο μισθό.

Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι οι μοναδικοί υπάλληλοι του δημοσίου που απολαμβάνουν ένα ειδικό μισθολογικό καθεστώς και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν μερικές περικοπές όπως σε έξοδα μετακίνησης, οι προκλητικοί 15ος και 16ος μισθός παραμένουν ως έχουν.

ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΟΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ CHEMTRAILS

Μας ψέκασαν από αέρος 1000% λίγο πριν τα ξημερώματα !!! Τι και γιατί παραμένει άγνωστο!!! CHEMTRAILS μας θέλουν "ασθενείς" και στο σώμα και στο πνεύμα !!!!

Μας ψεκάζουν λίγο πριν τα ξημερώματα 05.20 23/9/2010 για να μην γίνει αντιληπτό στην πλειοψηφία του κόσμου !!! Τεράστιες ουρές "χημικών" (?) chemtrails πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων του νομού Κορινθίας...
Οι παρατηρητικοί τα εντόπισαν (αεροπλάνα)να ψεκάζουν όλοι την περασμένοι εβδομάδα ακόμα και μεσημεριανές ώρες!!! Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν μας ψεκάζουν, αλλά ΤΙ ???? Τυχαίο ότι οι περισσότεροι κάτοικοι στην Κόρινθο και στο Λουτράκι είναι "κρυωμένοι" και έχουν πονοκεφάλους ???? ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΤΟ !!!!!!!

Υ.Γ.

Αυτό πρόσεξα κι εγώ στον Παγασητικό μια βδομάδα νωρίτερα, αλλά με θεωρούν γραφικό παρόλο που είμαι μόνο περιγραφικός.