Μετρητής

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2011

Επιστολή πολίτη προς βουλευτές για την τροπολογία Ρέππα


Είμαι 40 ετών, πατέρας τριών παιδιών και ανήκω στην ομάδα εκείνη των εργαζομένων που στοχοποιήθηκαν για τα δεινά της χώρας, όπως θα καταλάβατε είμαι Δ.Υ. Τον τελευταίο χρόνο γίνομαι μάρτυρας, όπως και το σύνολο του ελληνικού λαού, μιας πρωτοφανούς λαίλαπας ενάντια στα εισοδήματα και τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών.
Μετά από το Μνημόνιο, τις αυθαίρετες και αντισυνταγματικές περικοπές των μισθών, το Ασφαλιστικό, την Παιδεία, τα Εργασιακά αλλά και πολλά άλλα αντιλαϊκά νομοσχέδια, γινόμαστε πλέον μάρτυρες της τελικής πράξης επιβολής ενός ολοκληρωτικού και διαπλεκόμενου συστήματος. Αντί η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τους κρατικούς μηχανισμούς για τον λόγο για τον οποιο δημιουργηθήκανε την καταπολέμηση δηλαδή της εγκληματικότητας και τη διαφύλαξη της εδαφικής μας ακεραιότητας, χρησιμοποιούνται για τη διαφύλαξη των ιδιωτικών συμφερόντων (Κερατέα), την απαγόρευση των συναθροίσεων (Σέρρες) και την καταστολή του πλήθους (άσκηση “Καλλίμαχος”). Ως αποκορύφωμα όλων αυτών των “νεωτερισμών” εμφανίστηκε και ο “Ελ Σιντ” των Κοινοπραξιών. Ασφαλώς αναφέρομαι στον κ. Ρέππα και τη σκανδαλώδη “ντροπολογία” του και ειδικότερα στο σκέλος που αφορά στην ποινικοποίηση της μη καταβολής διοδίων σε παράνομα ιδιωτικά διόδια ως παράβαση του Κ.Ο.Κ(!), καθώς επίσης και τη διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί στις Κοινοπραξίες. Πραγματικά, σε μια χώρα που όλα έχουν “παγώσει” από πλευράς θεσμών σε ότι αφορά τη προστασία του πολίτη, η ζέση του κ. Ρέππα προκαλεί έκπληξη.
Δεν θα σας κουράσω πλέον, πέρα από το να επισημάνω τα παρακάτω:
1) Η τροπολογία Ρέππα παραβιάζει το άρθρο 5 του Συντάγματος

2) Παραβιάζει το άρθρο 24.1.5 της σύμβασης παραχώρησης, όπου ρητά αναφέρεται ότι το Δημόσιο (Αστυνομία, Τροχαία και Δ.Ο.Υ.) δεν έχει καμία ανάμειξη στη διαδικασία επιδίωξης είσπραξης του αντιτίμου και της αστικής ποινής, πρόκειται δηλαδή για μια οικονομική διαφορά μεταξύ του ιδιώτη χρήστη και του ιδιώτη.
3) και το κυριώτερο, προσβάλει το κοινό αίσθημα των οικονομικά εξοντωμένων Ελλήνων που έχουνε αποφασίσει να αντισταθούνε για τη αξιοπρεπειά τους απέναντι στα «κέντρα» που υπαγορέυουνε τις αποφάσεις για το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου. Αυτοί οι Ελληνες είναι οι “κοπρίτες” και οι “τσαμπατζήδες”

Σας καλώ, με κάθε σεβασμό στην προσωπικότητά σας και τη θεσμική σας ιδιότητα, να καταψηφίσετε την εν λόγω τροπολογία, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα συμβάλετε σε επιπλέον βαρύτατη, άδικη και προπαντός παράνομη επιβάρυνση των Ελλήνων πολιτών.
Ακόμα και τώρα που ίσως βιώνουμε την τελική πράξη της προδοσίας (παράδοση εδαφών έναντι “χρέους”) πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκλεγμένοι βουλευτές που θα τιμήσουν την ψήφο του απλού πολίτη που τους τοποθέτησε σε αυτή τη θέση.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας
Πολίτης Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: