Μετρητής

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2010

Αλιεύοντας στο internet…

Γιώργος Τσέκος
21-01-2010

Προς τον κ. Κων/νο Βολιώτη,
Κοινοποίηση σε λοιπά μέλη Ε.Γ., Οργανώσεις μέλη

Κ. Βολιώτη,
Σε απάντηση της από 20-1-2010 επιστολής σας προς την ΕΓ του ΠΑΝΔΟΙΚΟ:
Η παραίτησή σας από ταμίας της ΕΓ είναι το λιγότερο που έπρεπε από καιρό να είχατε πράξει, για να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία τουλάχιστον του ταμείου, η δυσλειτουργία του οποίου είναι αποδεδειγμένα αποκλειστική σας ευθύνη.
Σας υπενθυμίζω – αν και εκ περισσού – ότι δεν νοείται παράδοση ταμείου, χρημάτων και επιταγών σε πρόσωπο εκτός ΕΓ, στην οποία είχατε την ευκαιρία να παραδώσετε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μας στην Αλεξ/πολης, παρόντος και του κ. Πάρη Φούντα, πλην όμως αποφασίσατε - για προσωπικούς σας λόγους, που βεβαίως δεν μας αφορούν και δεν μας ενδιαφέρουν κιόλας - να μην το κάνετε, αλλά αντιθέτως προτιμήσατε να εγκαταλείψετε – σε μια ακόμη προσπάθεια θλιβερού εντυπωσιασμού - χρήματα και επιταγές στα χέρια της κ. Καπνουτζή, παρακάμπτοντας αναρμόδια, αυθαίρετα και παράνομα τον αρμόδιο παραλήπτη.
Επί της ουσίας έχετε υπόψη σας ότι: :
Α) Εξακολουθείτε να θεωρείστε και να είστε υπεύθυνος ταμείου έως ότου παραδώσετε ενώπιον της ΕΓ το ταμείο και τα χρήματα .
Β) Καμία επιταγή που έληξε ενόσω ήταν στην κατοχή σας και στην ευθύνη σας, δεν θα παραληφθεί από την ΕΓ, η οποία ΕΓ δεν πρόκειται να «χρεωθεί» τη δική σας ολιγωρία για τη νομότυπη είσπραξή της.
Γ) Ταυτόχρονα με την παράδοση του ταμείου, και προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του στο μέλλον, θα οριστούν εκ νέου από την ΕΓ δύο μέλη της ως υπεύθυνα ταμείου, τα οποία στη συνέχεια θα υπογράψουν το νέο πληρεξούσιο ανάληψης χρημάτων από την Τράπεζα. Ενδέχεται να παρίσταται συμβολαιογράφος κατά τη διαδικασία, ώστε το πληρεξούσιο να υπογραφεί πάραυτα, προς αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων και ταλαιπωριών, και ενδεχόμενων αποπροσανατολισμών κατά τη μετάβαση στο γραφείο του συμβολαιογράφου.
Δ) Όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΓ για την οποία θα ενημερωθείτε έγκαιρα, ώστε να προβάλλετε τις συνήθεις ενστάσεις σας.
-0-
Συντονιστής της Ε.Γ.
Τσέκος Γιώργος

Υ.Γ. δικό μου.

Τι στο διάβολο συμβαίνει με τον οικολόγο της πόλης μας;

Συνεχώς με τα ταμεία ασχολείται;

Διαβάστε και το ντόπιο blog: Voliotaki.blogspot.com

Θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα για το μέγιστο οικολόγο της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: