Μετρητής

Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2010

Διαγωνισμός στο «Ποντίκι»

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με υπερηφάνεια αλλά και σύνεση καταθέτει τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού για την εύρεση του πιο κατάλληλου ονόματος για το κόμμα της Ντόρας.


Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του (του κόμματος ντε) οι αναγνώστες μας, με πλήρη συνείδηση του ιστορικού τους ρόλου και της ευθύνης της ψήφου τους, αυτές τις δύσκολες ώρες, έκριναν αντικειμενικά και χωρίς φόβο και πάθος ότι η καταλληλότερη ονομασία για το εν λόγω κόμμα είναι… ΠΟ.Ρ.ΔΗ.
Προς αποφυγήν συνειρμών που θα μπορούσαν να θέσουν σε δοκιμασία τις σχέσεις μας με την οικογένεια Μητσοτάκη, αναλύουμε ότι το… εύοσμον αυτό ακρωνύμιο προέρχεται από την αμιγώς πολιτική ονομασία ΠΟλιτική Ριζοσπαστική ΔΗμοκρατία. Η ιδέα έλαβε 21 ψήφους και το «Π» έχει ήδη έρθει σε επαφή με την νικήτρια, η οποία συντάσσει την νικηφόρο δήλωσή της.
Ενδεικτικές είναι και οι άλλες ονομασίες που ψηφίστηκαν αρκούντως από τους πολίτες και οι οποίες εμφανώς δίνουν ένα στίγμα για τον ενθουσιασμό με τον οποίο αναμένεται το νέο κόμμα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
ΠΑ.ΠΑ.ΡΙ.Α (ΠΑνεθνική ΠΑτριωτική ΡΙζοσπαστική Αναγέννηση) έλαβε 11 ψήφους
ΝΤΟ.Λ.Μ.Α.Δ.Α.ΚΙ. (ΝΤΟρικό Λαϊκό Μέτωπο - Ανεξάρτητο Δρακουλικό Ανανεωτικό ΚΙνημα) έλαβε 9 ψήφους
Θ.Ε.Α (Θυγατέρα εν Αποστασία) έλαβε 8 ψήφους
Ο.Χ.Ι.Α. (Ομάδα Χριστιανοδημοκρατικού Ιδεολογικού Αποπροσανατολισμού) έλαβε 6 ψήφους
Δ.Ν.Τ ( Δημοκρατική Νέα Τρομοκρατία) έλαβε 6 ψήφους
ΝΤΟΝΕΙΡΑΜΑ έλαβε επίσης 6 ψήφους

Το «Π» συγχαίρει όλους τους διαγωνιζόμενους για την σπουδή που επέδειξαν και όλους τους ψηφοφόρους γιατί έδειξαν ότι η αποχή δεν είναι πάντα ο νικητής. Επίσης εύχεται καλό ταξίδι στα ιστορικά Χανιά στην νικήτρια και εκφράζει την ελπίδα η Ντόρα να πάρει το μήνυμα…
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στις επόμενες διαδραστικές μας επικοινωνίες. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: