Μετρητής

Κυριακή, Νοεμβρίου 07, 2010

Μπράβο, ρε άγνωστε φίλε, που δεν περιμένεις τίποτε…

Αυτό είναι το χειρότερο : ότι δε περιμένω πια ΤΙΠΟΤΑ ....

Το ρητό "no news : good news" έχει αλλάξει σε "no news : EXCELLENT news" .

Τόσο σίγουροι είμαστε πως Ο,ΤΙ και να αλλάζουν από τα μέχρι τώρα ισχύοντα (ακόμα και τα κακώς κείμενα), θα το αλλάξουν προς το χειρότερο ...

Κι έχεις κάτι μαλάκες, που μπροστά σ' αυτο το μπάχαλο, αυτή την άνευ προσχημάτων επιδρομή προδοσίας, σου λένε "ε, εδώ που τα λέμε, το θέλαμε το συμμάζεμα" !

Τέτοια θεοποίηση του καρότου, τέτοια ταύτιση θύτη και θύματος, τέτοια προστασία "του προέδρου της ομάδας μας" μήπως και πάψουμε να ανήκουμε κάπου, μήπως και ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΜΕ να ανακαλύψουμε ή να παραδεχθούμε ότι εχθροί δεν είναι "οι άλλοι", αλλά ο ίδιος ο εαυτός μας, το αληθινό καθήκι, που μαζί με χιλιάδες άλλα καθήκια, κάνουμε μια χώρα χαβούζα ...

Είμαστε σκατολαός, φτηνιάρης, χωρίς αρχές, χωρίς red lines υποχώρησης, πονηρά ποντίκια κι ας έχουμε κάποια μοναδικά προτερήματα . Μας πηδάνε και διαπραγματευόμαστε τη βαζελίνη . Όλοι μαζί, είμαστε "ο πατέρας, που είπε στον πούστη γιό του, όταν εκείνος του ανακοίνωσε ότι τα έχει με το Βαγγέλη, - με το Βαγγέλη ρε ? αυτός είναι κομμουνιστής ! "

Μια συλλογική συνείδηση, κάτι μεταξύ νταβατζή και πουτάνας. Το βρήκανε το κουμπί μας, τα γεράκια των Κισσιγκερ, και μας εξαθλίωσαν ηθικά .

Στη Γαλλία, ξήλωσαν τα πάντα για δυο χρόνια παράτασης του εργασιακού βίου. ΟΛΟΙ !

Εδώ, 5 εκατομμύρια Έλληνες, 10 εκατομ. blogs ! Όλα αλλήθωρα, ασύντακτα, τα μισά εισαγόμενα από μυστικές υπηρεσίες και τα υπόλοιπα από "μαγκιά κλανια μαλάκες".

99 % καταστροφικά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο .

Κι ο θίασος ΟΛΩΝ των κομμάτων καλά κρατεί, κάνοντας και ξανακάνοντας διανομή ρόλων. Όταν δε φτάνουν οι πουτάνες για τους ρόλους, καλούν και εθελόντριες ρεπατζούδες. Ουρά κάνουν οι Περήφανοι Έλληνες για ένα ρολάκο.

Σε ποιο λαό της Αφρικής θα έλεγε ο αρχηγός πως "όταν έλεγε πως υπάρχουν λεφτά, εννοούσε πως δεν υπάρχουν λεφτά" ! και δε θα τον παλούκωναν επί τόπου;

Εμείς όμως, αντί γι' αυτό, "καλού κακού πλένουμε το κώλο μας", ώστε όταν θα έρθουν να μας πηδήξουν, να μη μας πούνε και "βρωμιάρηδες"! ΑΥΤΗ είναι η μόνη αντίδρασή μας!

Όχι, δε χρειάζονται ηρωισμοί. Μια αποχή 90 % από τις εκλογές όμως θα τσάκιζε κόκαλα. Που όμως αν ξεφτιλιζόταν στο 40 %, απλώς θα ευνοούσε τους ΙΔΙΟΥΣ !

Τι Ψεκασμούς μου λες τώρα...

ΕΜΕΙΣ, οι νεοέλληνες, ψεκάζουμε με την ύπαρξή μας και την άρνηση αυτογνωσίας μας, την ατμόσφαιρα των παιδιών μας. Ήμασταν η μόνη γενιά που τα είδε όλα, μπορούσε να τα καταλάβει όλα, αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα . Και καθώς η συνείδηση τείνει και αυτή προς καταστάσεις ελάχιστης ενέργειας (ηθικής εδώ), η επόμενη γενιά ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑ ΚΡΥΨΑΜΕ, θα γίνει δυστυχώς χειρότερη.

ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ, ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: