Μετρητής

Παρασκευή, Νοεμβρίου 05, 2010

Ο Θεός να σε φυλάει από γιατρό και δικηγόρο...

Ώστε την πλήρη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του συναδέλφου τους Πάνου Σκοτινιώτη εκφράζουν με κοινή δήλωσή τους είκοσι γνωστοί δικηγόροι του Βόλου, με "πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στη μαχόμενη δικηγορία", τονίζοντας μεταξύ άλλων τις διαρκείς και συνεπείς επαγγελματικές του μάχες ενώπιον όλων Δικαστηρίων της Χώρας και τη βεβαιότητά τους ότι ο Π. Σκοτινιώτης θα λειτουργήσει στο νέο διευρυμένο Δήμο ενωτικά, ισότιμα και δημιουργικά προς όφελος όλων των δημοτών.....

Στη δήλωσή τους μεταξύ των άλλων αναφέρουν ότι αφού "ζήσανε κοντά του, τουλάχιστον τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια, τις διαρκείς και συνεπείς επαγγελματικές του μάχες ενώπιον όλων, αδιακρίτως, των Δικαστηρίων της Χώρας, με την επιστολή τους αυτή δηλώνουν ότι στηρίζουν πλήρως την υποψηφιότητά του..."

Δηλαδή, με άλλα λόγια, κρίνουν ότι επειδή ο κ. Υποψήφιος ήταν συνεπής με τις επαγγελματικές - και βεβαίως καλά αμειβόμενες - υποχρεώσεις του σημαίνει ότι θα είναι και καλός Δήμαρχος!!!

Θαυμάστε συντεχνιακή αλληλεγγύη!!!

Αν μάλιστα δείτε και ποιοι υπογράφουν την επιστολή "στήριξης" και τις υποθέσεις με τις οποίες έχουν ασχοληθεί σε τοπικό επίπεδο, θα καταλάβετε... περισσότερα.

Ανάμεσα στους υπογράφοντες:

Χρ. Φώτου : Δικηγόρος της Νομαρχίας,
Στ. Καραγεώργος Δικηγόρος του Δήμου Βόλου,
Εμ. Παπαπαναγιώτου : Δικηγόρος του αμαρτωλού Άγγελου TRT (των συμβολαίων),
Μιχ. Βασιλικός : Δικηγόρος της Μητρόπολης (και των συμβολαίων στις Νηές),
Νικ. Παπαπέτρος: Δικηγόρος της Εφημερίδας "Θεσσαλία",
Αρ. Τσακαλέας : Δικηγόρος της Εθνικής (αυτής με της ανταλλαγές και της αποδεσμεύσεις των οικοπέδων),
Π. Αλεξόπουλος: Δικηγόρος του Ξενία.

Μπορείτε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας...

Νεόπτωχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: