Μετρητής

Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2010

Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Γιώργος Παπανδρέου;


Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.

Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τον
Ανδρέα Παπανδρέου-Mineiko
(με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ και γιαγιά Εβραία.

Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξής :

-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση. Τον μικρότερο, τον Ανδρέα, τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου"

-Σημείωση

Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..

Πολύς κόσμος αμφισβητεί ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππούς, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδή διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετική ιστοριούλα περί βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ από τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλά και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικό Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδή ποτέ άλλοτε δεν έχει δημοσιευτεί κάτι για το γεγονός της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτήν.

-Σημείωση 2

Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...

Σπουδές

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.

Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή

Βουλευτικές θητείες

  • Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
  • Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
  • Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
  • Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
  • Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)

Υπουργικές θητείες

  • Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
  • Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
  • Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
  • Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
  • Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα)

Το χρονικό του ψέματος και της προδοσίας

Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει πάρα πολλές φορές στην ζωή του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανά τον κόσμο.

Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός όπου εκεί πήρε το χρίσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.

Σημείωση

Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:

-Αφελληνισμός

-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κάνει η Διαμαντοπούλου που είναι μέλος της Bilderberg)

-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας

-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας

-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με τη βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)

-Επιβολή ΔΝΤ

-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες

-Ιδιωτικοποίηση των πάντων

-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες

-Διχοτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ήπειρος-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)

Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσιγκτον, το 1974:

“Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικός απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.”

Σημείωση

Το ΔΝΤ ήξεραν ότι αν μπει στην Ελλάδα αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλέον, είναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράττει χωρίς να πει τίποτα.

Όσοι ασχολούνται με την Νέα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ήταν η σειρά μας το 2010.

Προεκλογικές θέσεις:

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν... Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ώστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..

1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας “Λεφτά υπάρχουν”* H ορκωμοσία του έγινε με το αριστερό χέρι όχι το δεξί....(περισσότερα στις παραπομπές)

2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς


Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:

1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε.....άρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά....(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους... κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).

2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ
(με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές).

3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει και αυτός και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)

4) Τον Απρίλιο του 2010 από το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης... ΔΝΤ κλπ

5) Συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους, κάτω από το τραπέζι (στις παραπομπές περισσότερα).

6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και από άλλα Υπουργεία.

7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

8) Συνομιλεί με τα Σκόπια με βάση το όνομα “Μακεδονία” και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.

9) Ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: “Κάντε διακοπές άφοβα”.

10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.

11) Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος “Έλληνας” πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).

12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά από πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.

13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν) (περισσότερα στις παραπομπές).

14) Τον Ιούλιο του 2010 κάνει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών (ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατί αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.

6 σχόλια:

ANGEL of the TIME είπε...

Τι θα αλλάξει στη ζωή μας αν η Χρυσή Αυγή αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Αθηναίων:


* Η διακίνηση ναρκωτικών, η εγκληματική δράση των συμμοριών και η πορνεία που μαστίζουν το ιστορικό κέντρο, θα σταματήσουν αυθημερόν
* Το παράνομο εμπόριο, που έχει οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις, θα κατασταλεί δραστικά
* Οι αλόγιστες δαπάνες για φιέστες και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος για την προβολή πολιτικών προσώπων θα μηδενιστούν
* Η πανάρχαια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας, η γνήσια ελληνική τέχνη και η παράδοση θα επανέλθουν στο προσκήνιο
* Η διαδικασία ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού θα παρεμποδιστεί από την Δημοτική Αρχή
* Η Αθήνα θα αποκτήσει ξανά ελληνικό χρώμα και η ζωή όλων μας θα αρχίσει να κυλά και πάλι σε ανθρώπινους ρυθμούς

Τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν ακραίες λύσεις!

Δώσε μας τη δύναμη να ξανακάνουμε

την Αθήνα όμορφη, ασφαλή και ελληνική!
Ο ένας σου ξυνίζει ο άλλος σου βρωμάει, αυτόν πως τον βλέπεις?

ANGEL of the TIME είπε...

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Παγκράτι και από τα νεανικά του χρόνια πρωτοστάτησε στους εθνικούς αγώνες. Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στις Δυνάμεις Καταδρομών, καθαιρέθηκε όμως για πολιτικούς λόγους από το μεταπολιτευτικό καθεστώς. Το 1984 αναλαμβάνει αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ, κατόπιν προσωπικής εντολής του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Το 1993 εκδίδει την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», δραστηριότητα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, τηρώντας γραμμή αδιαπραγμάτευτη στα μείζονα ζητήματα του Ελληνισμού. Είναι συγγραφέας εννέα βιβλίων εθνικού και ιστορικού περιεχομένου. Παράλληλα ηγείται της πολιτικής προσπάθειας του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή», που με δυναμικές παρεμβάσεις, μαζικές συγκεντρώσεις και πολυετείς αγώνες αποτελεί την αιχμή του δόρατος των ελεύθερων Ελλήνων.

«Ελληνίδες και Έλληνες της πόλης των Αθηνών,

Είμαι ένας από εσάς, είχα την τύχη και την Τιμή να δω το φως του ήλιου στην κάποτε πανέμορφη πόλη μας και από την πατρική μου οικία να βλέπω, πριν καταντήσουν την Αθήνα μια απαίσια τσιμεντούπολη, τον Παρθενώνα. Σήμερα, οι κεντρικές γειτονιές της πόλης έχουν γίνει άντρα εγκληματικότητας και διαφθοράς, όπου δεν ακούς πλέον Ελληνικά. Μεγάλοι ένοχοι γι’ αυτό είναι οι εξουσιαστές της χώρας μας. Όλοι μαζί πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Να πούμε ότι θέλουμε την Πόλη μας πίσω, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, θέλουμε να ξαναγίνει η Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Με την δική σας ψήφο θα μας δώσετε δύναμη, δύναμη που θα γίνει αγώνας σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δρόμο της Αθήνας, όπου οι Έλληνες ζουν μέσα σε καθεστώς τρόμου. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ δεν είναι ένα οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο, είναι μία πράξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!»

ANGEL of the TIME είπε...

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Παγκράτι και από τα νεανικά του χρόνια πρωτοστάτησε στους εθνικούς αγώνες. Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στις Δυνάμεις Καταδρομών, καθαιρέθηκε όμως για πολιτικούς λόγους από το μεταπολιτευτικό καθεστώς. Το 1984 αναλαμβάνει αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ, κατόπιν προσωπικής εντολής του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Το 1993 εκδίδει την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», δραστηριότητα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα, τηρώντας γραμμή αδιαπραγμάτευτη στα μείζονα ζητήματα του Ελληνισμού. Είναι συγγραφέας εννέα βιβλίων εθνικού και ιστορικού περιεχομένου. Παράλληλα ηγείται της πολιτικής προσπάθειας του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή», που με δυναμικές παρεμβάσεις, μαζικές συγκεντρώσεις και πολυετείς αγώνες αποτελεί την αιχμή του δόρατος των ελεύθερων Ελλήνων.

«Ελληνίδες και Έλληνες της πόλης των Αθηνών,

Είμαι ένας από εσάς, είχα την τύχη και την Τιμή να δω το φως του ήλιου στην κάποτε πανέμορφη πόλη μας και από την πατρική μου οικία να βλέπω, πριν καταντήσουν την Αθήνα μια απαίσια τσιμεντούπολη, τον Παρθενώνα. Σήμερα, οι κεντρικές γειτονιές της πόλης έχουν γίνει άντρα εγκληματικότητας και διαφθοράς, όπου δεν ακούς πλέον Ελληνικά. Μεγάλοι ένοχοι γι’ αυτό είναι οι εξουσιαστές της χώρας μας. Όλοι μαζί πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Να πούμε ότι θέλουμε την Πόλη μας πίσω, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, θέλουμε να ξαναγίνει η Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Με την δική σας ψήφο θα μας δώσετε δύναμη, δύναμη που θα γίνει αγώνας σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δρόμο της Αθήνας, όπου οι Έλληνες ζουν μέσα σε καθεστώς τρόμου. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ δεν είναι ένα οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο, είναι μία πράξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!»

Μάκης Μίχος είπε...

Αν ο τρόμος έχει την αφετηρία του στους φουκαράδες μετανάστες...
Αν με ένα νέο Χίτλερ θα τέλειωναν τα βάσανά μας...
Αν ένας νέος Παπαδόπουλος έπαιρνε την εξουσία με τ' αρχίδια του...
Αν...
Αν...
Αν...
Ε τότε, φίλε «Χρονάγγελε», δίπλα σου θα στεκόμουν.

ANGEL of the TIME είπε...

Ο Αγγελος του Χρόνου, βλέπει μόνο την πραγματικότητα!
Διαθέτεις ευρυγώνιο βλέμα και αυτό αρέσει στον Αγγελο του Χρόνου.
Πιστεύεις στην Αριστοκρατία, ή αλλέως στο η "Ουτοπία στην Εξουσία".

Νικος Τζανιδάκης είπε...

Αν πιστεύαμε,είχαμε ως συνείδηση και μνήμη έστω και τις μισές απ'τις πληροφορίες αυτες...

Αν η λαίλαπα της παραπληροφόρησης δεν μας γύριζε τις αισθήσεις μας αλλού...

Αν τα λίγα ξεσπάσματα και ο παλμός κάποιων έβρισκαν φωνή και αποδοχή...

... και δεν τα λοξοδρομούσαν σε μονοπάτια λήθης.....

... αν οι πολλοί είχαμε την πίστη και τη δύναμη να εκφράσουμε παραδοσιακές ανθρώπινες αρχές και αξίες....

...τότε ίσως κάποιοι λίγοι να έγραφαν πως απέτυχαν να αλλοτριώσουν και να απαξιώσουν τα ποίμνια που παλεύουν να μαντρίσουν...