Μετρητής

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Ο Ρατσισμός των «Ειδημόνων», της «Διανόησης» & τα Μπλογκς

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Το Μανιφέστο του νεοφασισμού

«Πρέπει να πείσουμε αυτό το θηρίο που λέγεται λαός, ότι αυτός είναι η κύρια αιτία της επικείμενης αθλιότητάς του.
Αν θέλουμε, εμείς το ευγενές είδος των ειδημόνων και της διανόησης να βγούμε νικητές και κερδισμένοι απ’ αυτήν την ύστατη μάχη της επιβίωσης μετά τη λαίλαπα που συνταράζει τον κόσμο, θα πρέπει να μην αφήσουμε αυτό το θηρίο που λέγεται λαός, να συνειδητοποιήσει τη δύναμή του.
Θα χαθούμε αν αυτό το θηρίο δεν το καθοδηγήσουμε με σιδερένια πυγμή.
Θα πρέπει να πείσουμε αυτή την ευτελή και διεφθαρμένη τάξη των υπηκόων, αυτήν την ακαθαρσία της φύσης, πως δεν είναι σε θέση να ζήσει παρά μόνο με τον ιδρώτα του προσώπου της και πως η μόνη αρετή που της χρειάζεται είναι η υπομονή και η καρτερικότητα και πως πνεύμα, ταλέντα, στοχασμός και πολιτισμός ανήκουν σ’ εμάς τους ειδήμονες και διανοουμένους.
Όταν τα πράγματα οξυνθούν, και θα οξυνθούν σίγουρα κι άλλο, θα πρέπει να προετοιμάσουμε αυτά τα άθλια πλασματάκια, πως είναι προς το συμφέρον τους να καταλάβουν πως οι μόνοι τόποι μαζικής σύναξής τους πρέπει να είναι οι εκκλησίες και οι στρατώνες, εκεί που δε σκέφτονται αλλά ακούνε και υπακούνε.
Αυτήν τη βαθιά, φλογερή και μυστική οργή που θα γεννηθεί μέσα από τη διαρκώς αυξανόμενη αθλιότητά τους, θα πρέπει να τη μετατρέψουμε σε μίσος προς τους ίδιους τους εαυτούς τους και ενάντια σ’ όλους εκείνους τους ομοίους τους, που τους ωθούν σε ανυπακοή προς εμάς, τους νέο-ευγενείς ειδήμονες και διανοητές της εξουσίας.
Γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό, καλούνται τα ΜΜΕ και οι δικοί μας κονδυλοφόροι να στρατευθούν σε μια ύστατη μάχη αποπολιτικοποίησης και αποβλάκωσης των υπηκόων μας.
Καθήκον και χρέος τους είναι να επιβάλλουν σκόπιμα ένα σύντομο, απλοϊκό, συναισθηματικό και δίχως ουσία λόγο, για να τους κρατούν σε μία διαρκή παιδικότητα, γνωρίζοντας πως με τα παιδιά κάνεις ότι θέλεις.
Θα πρέπει να τους δημιουργήσουν μια τέτοια συλλογική συνείδηση, που να μην μπορούν να προσδιορίσουν οι ίδιοι τις ανάγκες τους και το σημαντικότερο, να μην καταλάβουν πως αυτές τις ανάγκες τους τις προσδιορίζουμε και τις επηρεάζουμε εμείς οι ευγενείς. Η παρουσίαση των ειδήσεων θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, που να κάνει αόρατη την ιδεολογία μας και τα συμφέροντά μας, κρύβοντας παράλληλα τις πολιτικές που οδηγούν σ’ αυτά».

Αν το παραπάνω φανταστικό μανιφέστο, που δείχνει τον τρόπο που σκέφτονται οι κρατούντες ειδήμονες και οι βολεμένοι διανοούμενοι, φαίνεται σε κάποιους εξωπραγματικό και παράλογο, σημαίνει πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν. Οι διάφορες δηλώσεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην εξουσία και οι οποίοι μιλούν για μια κλίκα ανθρώπων γύρω από τον Παπανδρέου, οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη σχέση με το αμερικάνικο ή ακόμη και με τον κινέζικο λαό παρά με τον ελληνικό λαό, δεν έγιναν τυχαία. Αυτή η κλίκα των βολεμένων που αποφοίτησε από σχολές τύπου Αναβρύτων, συνέχισε σε κολέγια του εξωτερικού και στις κριτικές των φίλων τους άλλων χωρών για την κατάντια της χώρας μας, η φυσιολογική αντίδρασή τους ήταν να λούζουν τον λαό τους με χαρακτηρισμούς του τύπου «τι να κάνουμε με έναν τέτοιο λαό κατσικοκλεφτών και διεφθαρμένων που δολοφόνησαν τον πρώτο ευρωπαίο ηγέτη τους τον Καποδίστρια», για να αποστασιοποιηθούν οι ίδιοι και να δείξουν ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί μας, πέρα από τον τόπο προέλευσής τους που είναι δηλωμένος στο διαβατήριό τους, είναι ικανοί για τα πάντα. Για το μόνο που δεν είναι ικανοί, είναι να προσφέρουν όραμα και ελπίδα στον ελληνικό λαό. Η κλίκα αυτή των λεβαντίνων εξωμοτών, έχει σαν συμμάχους της την συντριπτική πλειονότητα των βολεμένων δημοσιογράφων και των λεγόμενων ανθρώπων του πνεύματος.
Αυτά τα, δίχως πολιτισμικές ρίζες και πνευματική ουσία, μεταλλαγμένα πλάσματα της παγκοσμιοποιημένης αθλιότητας, θα εντείνουν ακόμη περισσότερο την προπαγάνδα τους. Θα πρέπει να αναμένουμε, πως όλους εμάς που πονάμε αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του, θα μας χαρακτηρίσουν, αναχρονιστές, οπισθοδρομικούς, συντηρητικούς, κομμουνιστές, ακραίους, αντιεξουσιαστές ακόμη και ακροδεξιούς. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο τα μπλογκς, τα μόνα, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, που έμειναν έξω απ΄αυτό το βρώμικο παιχνίδι της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης, έχουν ακόμη μεγαλύτερη, πιο αυξημένη ευθύνη.
Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα και τον λαό μας, θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες πληροφόρησης αλλά και αποκάλυψης των βρώμικων μεθόδων προπαγάνδας και παραπληροφόρησης των πληρωμένων κονδυλοφόρων τους με συγκεκριμένα στοιχεία. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε όλοι και οι σχολιαστές των αναρτήσεων, καλά θα κάνουμε, τούτες τις ώρες της ευθύνης να σχολιάζουμε επώνυμα και σοβαρά. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος εκείνων που απειλούν να συνθλίψουν της ζωή μας, είναι ο φόβος μας.

Νεόπτωχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: