Μετρητής

Δευτέρα, Απριλίου 13, 2009

Διακεκριμένα μέλη






Ξεσήκωσα απ’ το internet μια ιστοσελίδα.

Καταπληκτικό το μήνυμα για τους «τυφλούς»,

για όσους δε βλέπουν τη μασκαρεμένη οικολογία.


Είναι οργανωμένες πλέον οι περιβαλλοντικές εταιρίες,

οργανωμένες σε πρωτοβάθμιο, δευτεροβάθμιο

και σε τριτοβάθμιο βαθμό.

Έχουν και σπόνσορες στο πλάι τους,

μερικοί μάλιστα ήταν και είναι εχθροί της οικολογίας.


Έμαθα λοιπόν ποιοι είναι αρωγοί

στην προστασία του περιβάλλοντος.

Είναι όλοι εκείνοι που κυνηγούσε μανιασμένα

το οικολογικό «κίνημα» της περιοχής μας.


Το οικολογικό κίνημα αναρτήθηκε σε Euro Charity.

Τροφοδοτεί και τροφοδοτείται.

Τα τρωκτικά αυτοτροφοδοτούνται.


Τι είναι όμως το Euro Charity,

που διαφημίζει οικολογικές πρωτοβουλίες

και διαφημίζει «διακεκριμένα μέλη»;

Πώς είναι δυνατό(;)να διαφημίζονται

οι περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες απ’ αυτούς

τους πρωτοκλασάτους της απατεωνιάς;


Μέχρι τον Οκτώβρη θα μάθετε πολλά.

Δυστυχώς μόνο οι λίγοι φίλοι.

Οι υπόλοιποι θα ενημερώνεστε από τις κωλοφυλλάδες.

Όταν βρεθεί κάποιος τίμιος δημοσιογράφος.

Καληνύχτα σας γι’ απόψε.

Ες αύριον τα σπουδαιότερα…


Παραθέτω απλά μια σελίδα από το internet

Θα διασκεδάσετε!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μέλος της περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας με πληροφόρησαν για την ύπαρξη αυτού του μπλογκ, και το επισκέφτηκα και έμεινα έκπληκτος και εγώ από το ποση βρωμια υπάρχει και στο διαδικτυο. Θεωρώ (και θα αιτιολογησω) ότι δεν υπάρχουν λέξεις της ανθρώπινις γλώσσας να περιγράψουν επαρκώς το πόσο χυδαίος βρώμικος αήθης και ανήθικος είσαι. Αυτά τα γράφω όχι για σένα αλλά για αυτούς που σε 'υπερασπίζονται" για αν τους προβληματίσω, αλλά επειδή λες κάπου ότι δεν θέλεις να λογοκρίνεις εμάς τους αναγνώστες αφού και το μλογκ συο αυτο βεβαια είναι δημόσιο. Περιμένω λοιπόν να δημοσιέψεις το σχόλιο και μπορεις να πεις τη γνωμη σου βεβαιως.

Οτι και να έκανε ο Βολιώτης ο τρόπος που του επιτέθηκες ήταν εντελώς χυδαιος υπουλος και απαράδεκτος, και αν δεν τιμωρηθεις θα αρχίσω να ανησυχω παρα πολυ για το πως δουλευει η στοιχειωδης δικαιοσύνη (ανησυχω ήδη βεβαια αλλά αυτό θα παει πολυ, παρα πολύ). Είσαι ύπουλος γιατί μπορει να λες ποτι έχεις αρχίδια αλλά είσαι διχασμένη προσωπικότητα και σχιζοφρενική που όλα αυτά που βρίζεις στους άλλους τα λες επειδή πρωτα τα βλεπεις στον εαυτο σου και μισεις τον εαυτο σου για αυτα. Με τους μυθους σου ταχα (αν είναι δυνατον να συγκριθεις με τον Αισωπο!) επειδή δεν έχεις κότσια να καταγείλεις δημόσια τον κυριο Παπαδοπουλο π.χ. γραφεις ενα μυθο για τον Παπαδοπουλίωνα και ξέρω κάποιον που μενει εκεί ψηλό μαυρομάλλη κλπ. φωτογραφίζοντάς τον. Και εχεις το θρασος να λες για τους αλλους οτι δεν εχουν οργανα; Ο πρωτος θρασυδειλος και αηθης εισαι εσυ ετσι που κανεις. Γραφεις για τον Σκυργιανίωνα, για τον Νάκωνα, για τις Λιμνηιάζουσες περνας όλους απο γεννες δεκατεσερες με αυτον τον υπουλο τροπο γιατι μονο αντρας δεν εισαι για να μετρηθεις καταμουτρα και στα ισια.

Απο τη μια βριζεις τους συμβιβασμενους αλλα απο την αλλη εσυ ζεις στην ψαθα. Ακομα κι αυτα που λες εδω τζαμπα κουβεντες, σε μπλογκ τζαμπέ, φτιαξε ενα δικο σου σαιτ ντε και μιλα. Αυτο δειχνει τη μιζερια και την καρμιρια σου, αλλλα επισης και την ηλιθιοτητα σου γιατι αν ειχες κουκουτσι μυαλο κατι θα ετρωγες και συ ενω τωρα περιμενεις να σε κερασουν οι αφεντες σου (αυτοι που βριζεις υποτιθεται) κανενα τσιπουρο και να σου υπαγορευσουν ποιος θα ειναι ο επομενος αυτος που θα επιτεθεις. Τουλάχιστον ας ετρωγες και συ οπως ολοι και ας τους εβριζες αλλα με ειλικρινεια! Σε εκμεταλλευονται για να προσβαλλουν ατομα που αγωνιζονται και προσφερουν στον τοπο σαν ενεργοι πολιτες επειδη τετοιοι ειναι ενοχλητικοι στην εξουσια γιατι δεν αρκουνται στον καναπε και τηλεοραση. Αν τον Κενεντυ τον σκοτωναν 'αγνωστοι' μπορει να ψυλλιαζονταν καποιοι ποιοι το εκαναν, ενω τωρα που τον σκοτωσε καποιος γνωστος ψυχοπαθης το ψαξιμο του ενοχου παπαλα... Βεβαια αποδειχτηκε μετα από χρόνια οτι δυο πρακτορες της ΣΙΑ τον ειχαν απο πίσω του εδωσαν το οπλο και τον έπεισαν να τον σκοτώσει!!! Ετσι σε χρησιμοποιουν και σενα για να προσβαλουν ενεργους πολιτες!!! Εσένα σε προσέβαλε ποτέ κανείς προσωπικα με ύπουλες και αηθεις επιθέσεις σαν τις δικες σου;

Με αναλογο τροπο βεβαια και για την ελυεθερια του διαδικτυου θα χρησιμοποιησουν και την δικη σου περιπτωση καποια στιγμη για να προσβαλλουν την ελευθερία του ίντερνετ, δείχνοντας σε αυτό το μπλογκ σου και "να δειτε τι κακο που ειναι το διαδικτυο και πρεπει να περιορίσουμε την ελευθερια του". Το μπλογκ σου αυτό με προσβάλει επίσης ως χρηστη του διαδικτύου!

Σϋμφωνα με τα παραπάνω λοιπον είσαι υβριστής, ψευτης (λες πχ. για σπονσορες και απατεώνες αλλα δεν αποδεικνυεις γιατι ειναι απατεώνες, στοιχεία θέλουμε! Και γιατι είναι κακο που ειναι οργανωμενες οι εταιρειες σε τριτοβαθμιο βαθμο? Και γιατι ειναι αυτη μασκαρεμενη οικολογία; Και γιατι οι φυλλάδες των άλλων ειναι κωλοφυλλαδες και αυτα που λες εσυ να ειναι καλα??? Στοιχεια θελουμε!!! παραθετεις ταχα σελιδα αλλαλ τιποτα δε λες) πρόστυχος, ανήθικος, ύπουλος, αρρωστημένος, ένας σχιζοφρενής που τον εκμεταλλεύονται (ποιος ξερει τι τραυματικες εμπειριες σε εφεραν σε αυτη την επικινδυνη κατασταση), και κάθε υπεύθυνος πολίτης οφείλει να κανει οτι μπορει για να σου κλεισει το στομα. Σϋμφωνα με αυτά που γράφεις και εδώ, και δυστυχώς σε ξέρουμε και από τις εφιμεριδες, χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρικη βοηθεια. Δυστυχως η φυση δημιουργει λάθη, και οταν με το καλο φύγεις από τη μεση τοτε θα ξεβρωμισει ο τοπος πολυ περισσοτερο απο οσο θα ξερβωμισει οταν φυγουν καποιοι αλλοι. Λυπαμαι πολυ για την περιπτωση σου, και ευχομαι οι μεχρι σημερα αναγνωστες σου να προβληματιστουν λιγο για τα παραπάνω. Πάντως σε ευχαριστώ για τη φιλοξενια αν δημοσιεύσεις αυτό το σχόλιο, περιμενω τουλαχιστον αυτο, προσπάθησα να τεκμηριώσω αυτά που λεω, και ο καθεις ας με κρινει και μενα εστω και ανωνυμα, δεν θα κρυψω οτι κρατω την ανωνυμια μου γιατι έχω λόγους έπειτα από αυτά να σε θεωρω επικινδυνο και φυσικα δικαιωμα μου να το νομιζω και ας κριθω και γι αυτο, πέρα φυσικά από το ότι η ανωνυμια μπορει να ειναι και καλή δεν ειναι παντα κακη. Δικαιωμα σου να μη συμφωνεις με την περιβαλλοντική ή με τον Βολιωτη η με τον οποιοδηποτε αλλλα οταν μιλας πρεπει να αποδεικνύεις αυτα που λες. Χρησιμοποιεις υπουλο φασιστικο τροπο με καθαρα χιτλερική μέθοδο και εισαι πραγματικα επικινδυνος για την κοινωνια και τη δημοκρατια και πολυ λυπαμαι που ησουν και εκπαιδευτικος οπως εμαθα. Εχω την εντυπωση οτι σε παρακολουθουν και πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος.

Ανώνυμος είπε...

Μια γνώμη "τεχνική" (την οποία δεν χρειάζεται καν να δημοσιεύσεις):
- Οι φωτογραφίες είναι πολύ μικρές. Προσωπικά δεν ξέρω κάποιο τρόπο, αλλά αν μπορείς, θα βοηθούσε να τις μεγαλώσεις.
- Αν και υποψιάζομαι την "σχέση", δεν προκύπτει άμεσα η σύνδεση της περιβαλ. πρωτοβ. στην οποία αναφέρεσαι με τους "χορηγούς". Ίσως υπάρχει κάτι στην τελευταία φωτογραφία, που δεν είναι ευδιάκριτο όμως.
- Γράφεις "παραθέτω απλά μια σελίδα από το internet". Βάλε και την διεύθυνση ντε!

Μάκης Μίχος είπε...

Στο «διακεκριμένο» μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας δεν συντρέχει λόγος ν' απαντήσω.
Δημοσίεψα το χυδαίο σχόλιό του μ' όλες τις ανορθογραφίες του και τις ασυνταξίες του.
Χρειάζεται κότσια η γραφή με ονοματεπώνυμο.
Το ονοματεπώνυμο όμως το βάζουμε μόνο κάτω από αγωγές...

Στο δεύτερο σχολιαστή του δίνω τη διεύθυνση που ζήτησε.
Γράψε στο google την ταμπέλα:
Περιβαλλοντική πρωτοβουλία-Διακεκριμένα μέλη.
Θα βρεις τη σελίδα που ζητάς.
Εγώ είμαι αρχάριος ακόμη και δεν ξέρω να μεγεθύνω την εικόνα.
Αν θέλεις πήγαινε και σε μια άλλη διεύθυνση:
EUROCHARITY.
θα μάθεις πού διατίθενται κέρδη...

Ανώνυμος είπε...

Στο διακεκριμένο μέλος του διαδικτύου Μάκη Μίχο συντρέχει όμως λόγος απάντησης επί του παρόντος.

Το να χαρακτηρίσεις το σχόλιό μου χυδαίο, δικαίωμά σου. Θα πρέπει όμως να δώσεις και στοιχεία που στηρίζουν τον χαρακτηρισμό αυτό. Αν έχεις την απαραίτητη κριτική ικανότητα κάνε το, αν δεν την έχεις σιώπησε τουλάχιστον για να μειώσεις την αυτοδίκαιη επιστροφή του χαρακτηρισμού προς το μέρος σου.

Το ότι εσύ σήμερα έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το διαδίκτυο για να αφήνεις τις κουτσουλιές σου, οφείλεται ακριβώς στη δύναμη αυτής της ανωνυμίας που το έφερε εδώ που είναι. Αντί λοιπόν να σεβαστείς αυτό το συλλογικό κεκτημένο της ελευθερίας το καταχράσαι εναντίον αυτών που το σέβονται και το τιμούν.

Έψαξα τις σελίδες που δήθεν προτείνεις με λεπτομέρεια, αλλά ενοχοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει. Οπότε το μόνο που απομένει είναι να θεωρήσουμε ότι εσύ έχεις πρόβλημα με την έννοια του "κέρδους".

Να χαρώ το ηθικό σου μονοπώλιο Μάκη Μίχο! Όλοι οι άλλοι βρώμικοι αισχροί αρπακτικά κερδομανείς κλπ. κλπ. κλπ. και μέσα στη βρώμικη κοινωνία ιδού κυρίες και κύριοι ο Μάκης Μίχος ορθός και πάνλευκος και ηθικότατος κριτής και προφήτης και άγγελος αναδεικνύει το ηθικό του παράστημα και μεγαλείο.

Ξέρεις ότι σού πάνε τα ράσα, τα φόρεσες κάποτε. Είναι λίγο μαύρα αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε, όταν γεράσει ο διάολος καλόγερος γίνεται, άλλη επιλογή δεν έχει.

Επειδή είσαι αρχάριος, ιδού μια συμβουλή: μην προσπαθείς να γίνεις διασκεδαστικός, γιατί αυτό απαιτεί αίσθηση του χιούμορ. Αλήθεια, γελάς ποτέ σου;

Μάκης Μίχος είπε...

Γελάω με τις μαλακίες σου.
Μόνο με τέτοιες ανώνυμες μαλακίες γελάω.
Με τους φίλους μου γελώ από καρδιάς.
Με σένα, ταλαίπωρε, δεν μπορώ να γελάσω.

Κλαίω και φορώ τα ράσα μου για να θάψω «κουκουλοφόρους».
Βγάλε την κουκούλα σου, αν έχεις κότσια.

Εγώ απλά δημοσιεύω αυτήν την ηλιθιότητα των κατεργαραίων.
Κι επειδή είμαι και λίγο ξύπνιος, ξέρω ποιος είσαι...

Υ.Γ.
Ήθελες μεγενθύνσεις.
Τις έχεις, αλλά είσαι μύωψ.
Εθελοντικά.
Καληνύχτα σου, κουκουλοφόρε.

Ανώνυμος είπε...

Ήδη εκτίμησα δημοσίως το ότι δημοσίευσες το σχόλιό μου. Χωρίς διάθεση να καταχρώμαι τον χώρο σου, όμως επειδή είναι χώρος δημόσιος, θα εξακολουθώ να περιμένω τις απαντήσεις σου επί της ουσίας. Όχι για μένα, τις ξέρω, αν ήταν για μένα δεν θα χρειαζόταν αυτή η κουκούλα (μια κουκούλα που βγαίνει όταν εγώ επιλέγω, κι αν βρεις το γιατί σού δίνω συμμετοχή στα κέρδη).
Καλημέρα σου, μέχρι τότε.

Μάκης Μίχος είπε...

Επειδή σίγουρα τον Οχτώβρη θα είσαι σε μια δικαστική αίθουσα, τότε θα ακούσεις τα στοιχεία.
Δεν πιστεύεις ότι θα ήμουν αφελής αν τα κατέθετα σήμερα;
Μήπως δεν έχεις καταλάβει ποια εποχή ζούμε;...

Μάκης Μίχος είπε...

http://www.eurocharity.org/company.php?&company_id=537 για τον ανωνυμο της 14 απριλιου στις 12:56

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν θα είμαι. Πάντως αφού είσαι ξύπνιος (ευτυχώς μας ενημέρωσες πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε) και ξέρεις ποιος είμαι δώσε χαιρετίσματα στο φίλο μου το Βολιώτη. Τα λέμε μετά τον Οκτώβρη. Ίσως.